Website portfolio

Onze klanten zijn doorgaans startende ondernemers en klein tot middengrote bedrijven of stichtingen. Het portfolio bestaat uit websites, webwinkels en applicaties.

Brieq

Regine is advocate gespecialiseerd in ICT recht. Ze is nu haar eigen kantoor begonnen en vroeg aan mij om een herkenbaar maar zakelijk huisstijl te maken samen met een website waar ze haar kennis kon delen.

Bekijk de website

Doxis

Doxis is een informatiespecialist voor gemeentes en andere overheidsinstellingen. Het bedrijf uit Den Haag wil graag haar identiteit verstevigen en doet door een nieuwe huisstijl en een nieuwe website.

Bekijk de website

Salon Mirjam

Salon Mirjam is een schoonheidssalon uit Deventer. De salon bestaat uit professioneel opgeleide schoonheidsspecialistes met moderne apparatuur en specialistische merken. De website is nu mee gegroeid met de Salon zonder haar identiteit te zijn verloren.

Bekijk de website

Rogue Fashion

Rogue Fashion Label is een kledinglijn wat zich richt op jonge vrouwen die een statement willen maken. Ik heb een Magento webwinkel opgezet en blijf nauw samenwerken met de eigenaresse om haar winkel te verbeteren.

Bekijk de website

i-Beez

Na Somio en de Doxis Inschrijvingsapplicatie het derde project voor Doxis Informatiemanagers. i-Beez is een mooi ontworpen Wordpress website waarmee de organisatie met minimale administratieve handelingen de website up-to-date en vindbaar kan houden.

Bekijk de website

Somio

Een volledig te beheren website voor een dienstverlener binnen de informatiebeheer.

Bekijk de website

Feestverhuur Hemmink

De website voor Feestverhuur Hemmink is gemaakt in Wordpress. Op het eerste oog een gewone website, maar achter de schermen zijn er geadvanceerde opties gebruikt om de website eenvoudig te beheren.

Bekijk de website

TwenteTools

Webwinkel Twentetools uit Rijssen heeft al een meerdere jaren een goedlopende website. WCreate is strategisch partner van Twentetools en helpt hen bij het optimaliseren van de website.

Bekijk de website

Le Bailli

Een bijzondere samenwerking met Le Bailli. De ontwikkeling voor deze website is ontzorgt door WCreate en de fotografie, huisstijl en de content is de Le Bailli zelf geregeld. Deze website is een mooi resultaat uit een fijne samenwerking.

Bekijk de website

Street Media

Wanneer een innovatief marketingbureau ons vraagt om een passende website te ontwikkelen, ontwerpen en vindbaar te maken, dan worden we daar natuurlijk enthousiast van!

Bekijk de website
Project voor BRIEQ
Project voor 'n Stamshook
Project voor Feestverhuur Hemmink
Project voor BulkBags
Project voor Ocean Drivers