WCreated a lot.

De verscheidenheid is groot; van formeel advocatenkantoor tot schoonheidssalon, van een grote overheidsorganisatie tot een beginnende startup, ik heb voor vele verschillende klanten mogen werken.

Ieder project maak ik met grote trots en toewijding om de klant zo goed mogelijk te ondersteunen.

d-pmo.nl

D-PMO is een dochterbedrijf van Doxis Informatiemanagers uit Den Haag. WCreate heeft al vaker met succes een opdracht voor Doxis voltooid. Ook nu kon ik de website voor het nieuwe dochterbedrijf in Wordpress ontwikkelen.

De website is een one-pager en daarmee uitermate geschikt voor mobiele apparaten. Gebruikers kunnen alle informatie met enkel een swipe tot zich nemen. Het design heeft subtiele hints naar de Doxis huisstijl maar toch zijn eigen unieke look & feel die de doelgroep zeker zal aanspreken.

brieq.nl

Brieq Advocatuur uit Leiden is een advocatenkantoor wat zich specialiseert in ICT-recht. Het bedrijf had zeg net ingeschreven bij de KvK maar had nog geen website of huisstijl in gedachten. Aan WCreate werd gevraagd om hier over na te denken.

Er is een website ontwikkeld wat zich richt op zakelijke klanten. Regine van Brieq kan zelf de website voorzien van content waardoor de expertise duidelijk naar voren komt. De content staat centraal, gesteund door een goed achtergrondverhaal.

doxis.nl

Doxis Informatiemanagers is een IT dienstverlener gericht op overheidsinstellingen. Het bedrijf uit Den Haag wilde laten zien dat informatiemanagement niet stoffig is. Juist staat Doxis voor een frisse en duidelijke aanpak.

De nieuwe website is rijk aan content en is één van de eerste websites die je ziet als je een bedrijf zoekt op 'informatiemanagement'. Verschillende werknemers presenteren en schrijven content op de website. Het was een uitdaging om deze grote website voor iedere apparaat en persoon geschikt te maken. Dit is zeker gelukt!

Doxis.nl is ontworpen en ontwikkeld in samenwerking met Spankracht Designers.

feestverhuur-hemmink.nl

Het feestverhuurbedrijf uit Wierden is een website met veel functionaliteit om het gehele bedrijf te managen. Bezoekers kunnen eenvoudig alle producten bekijken en bestellen. De website is ontwikkeld en ontworpen door WCreate.

leballi.com

Een bijzondere samenwerking met Le Bailli. De ontwikkeling voor deze website is ontzorgt door WCreate en de fotografie, huisstijl en de content is de Le Bailli zelf geregeld. Deze website is een mooi resultaat uit een fijne samenwerking.

roguefashionlabel.com

Rogue Fashion Label is een kledinglijn wat zich richt op jonge vrouwen die een statement willen maken. Ik heb een Magento webwinkel opgezet en blijf nauw samenwerken met de eigenaresse om haar winkel te verbeteren.

And many more...

Dit was slechts een greep uit de projecten die WCreate heeft voltooid. Onderhand staan er meer dan 32 websites online. Binnenkort verschijnen er meer projecten op de website!